Diensten

WATERSPORT WINKEL

Nieuwe en gebruikte boten, motoren, trailers en een groot assortiment aan watersportartikelen kunt u vinden in onze watersportwinkel. Kom gezellig eens langs, de koffie staat klaar!

REPARATIE & ONDERHOUD

Koop een boot en werk je ………, Om dit te voorkomen kunnen wij vanuit onze werkplaats (bijna) al het denkbare onderhoud aan uw boot en motor uitvoeren. Casco, motorische, technische of een complete refit, vraag vrijblijvend naar de prijzen.

UITSTEKENDE SERVICE

Wijkstra Watersport onderscheid zich in de regio met zijn uitstekende service, voor welk probleem u ook komt te staan, wij zorgen voor een passende oplossing. Pech onderweg? Wij komen bij u op locatie met 1 van onze service bussen.

WINTERSTALLING

Wij beschikken over een geïsoleerde en schone stallingsloods waar wij boten tot +/- 8 meter lengte en 4 ton gewicht in de winter kunnen bewaren. Kosten binnen: €43,50 per m2 (Lengte x breedte boot)  ALL IN! (Inclusief 21% btw, in en uit het water halen, schoonspuiten onderwaterschip en bokhuur)

BEMIDDELING AAN EN VERKOOP

Heeft u plannen om een boot te aan-of-verkopen? Wij kunnen u hierbij helpen. Wijkstra Watersport heeft een breed netwerk en veel ervaring op het gebied van aan en verkoop in de watersport, wij kunnen u volledig ontzorgen of slechts assisteren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

ZONDER ZORGEN HET WATER OP GAAN